Zelf je taxirit inboeken

Voorkom communicatieproblemen en reserveer zelf jouw taxi rechtstreeks in ons automatisch boekingssysteem. Let op! Gelieve bestellingen die nog dezelfde dag moeten uitgevoerd worden, telefonisch door te geven via 0491 956 756. Bestellen kan ook per sms via 0491 956 756.

Een taxi kan je gemakkelijk online bestellen... Vul onderaan het formulier in en wij zorgen voor de rest!

Waarom zou ik mijn taxi online bestellen? Is het niet makkelijker om telefonisch contact met jullie op te nemen? Het is toch beter om iemand rechtstreeks aan de lijn te krijgen? ...

Enkel voor dringende bestellingen, die nog dezelfde dag moeten uitgevoerd worden, vragen wij je om inderdaad steeds telefonisch contact met ons op te nemen. Voor alle andere bestellingen is het daarentegen in je eigen voordeel om een taxi online te bestellen! In dat geval bezorgen wij je immers een volledig overzicht op mail. Lees meer hiervoor in stap 2 ...

Bij elke online bestelling zal er een overzicht verstuurd worden via email... Uitermate handig voor je administratie!

Na het versturen van je aanvraag voor een taxi, wordt jouw bestelling meteen opgenomen in ons boekingssysteem. Binnen het kwartier na je verzending, zal er automatisch een email verstuurd worden naar het opgegeven emailadres. Deze mail bevat een volledig overzicht van jouw bestelling.

Klanten die ons online bestelsysteem al eens gebruikt hebben, zijn hier zeer tevreden over. Het kan echter zijn dat je toch geen mail ontvangen hebt. Kijk in dat geval eerst eens in je spamfolder... Toch geen mail te vinden? Neem in dat geval telefonisch contact met ons op zodat wij jouw bestelling alsnog kunnen verwerken.

Voor elke bestelling die automatisch wordt ingeboekt in ons systeem, krijg je ook nog een manuele bevestiging...

Elke bestelling die wij via ons bestelformulier ontvangen, wordt automatisch verwerkt. Dat is makkelijk voor jou, vermits je zo meteen weet of jouw reservering voor een taxi werd ontvangen!

Bij het doornemen van jouw bestelling, zal één van onze medewerkers je tot slot nog een manuele bevestiging via email versturen. Op deze manier ben je absoluut zeker dat wij de taxirit tijdig voor je zullen uitvoeren.

Vermits jij zelf je gegevens hebt doorgestuurd, weten wij perfect waar en wanneer we jou moeten ophalen!

Menselijke fouten zijn nooit uit te sluiten... Door een slechte telefoonverbinding kan een telefonische taxibestelling verkeerd begrepen zijn...

Dergelijke misverstanden zijn echter eenvoudig te vermijden door online je taxi te bestellen. Onze chauffeurs beschikken zo steeds over de correcte informatie die jij ons zelf hebt doorgestuurd. Zo hoef je er alvast niet van wakker te liggen dat onze taxi op de dag van ophaling op een verkeerde plaats zou staan!

Bestelformulier

Let op! Indien je nog dezelfde dag een taxi nodig hebt, vragen wij om ons steeds telefonisch te contacteren via 0491 956 756.

(*) Je kan contant betalen of via Bancontact. Voor Visa en Mastercard betaal je een toeslag van 5 EUR.
(**) Je kan ook opgehaald worden buiten de provincie Limburg. In dat geval begint de taximeter te lopen van zodra wij het grondgebied Hasselt verlaten, waardoor er bijkomende kosten worden aangerekend.